Välkomna till Tallbackens Förskola

Olikheter en tillgång Förskolan har fyra avdelningar med två yngre barns avdelningar och två äldre barns avdelningar.

Vi jobbar utifrån Skollagen och förskolans Läroplan 18 med inriktning på Reggio Emilia filosofin

Förskolor som finns i vår organisation:

Vi har idag 2 förskolor varav en i Ullstorp - Kungälvs kommun och en i Stenungsunds kommun båda är Reggio Emilia inspirerade.

Information kring Coronaviruset

Vi följer Stenungsunds kommun samt Folkhälsomyndighetens riktlinjer det innebär att förskolorna är öppna som vanligt och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Det innebär:
Friska barn och elever går till förskolan och skolan som vanligt
Sjuka barn och elever stannar hemma så att de blir friska och inte smittar någon annan
Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplatslänk https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Tänk också på att följa rekommendationerna att tvätta händerna, nysa och hosta i armvecket och stanna hemma om du är sjuk.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in