Sidhuvudbild

Ullstorps förskola

Ullstorps Förskola i Kungälv

IMG_2386.PNG

Här informerar vi löpande om vad som händer inför vår start av ny förskola i dess befintliga lokaler f.r.o.m 2018-07-01. Vi kommer nu informera via e-post då vi har fått era mailadresser.

Om ni inte får information via e-post kan ni skicka ett mail så lägger jag in er i kontaktgruppen.

Vi har ny e-post som går till kontoret: kontor@tallbackensforskola.se

Förskolan har fyra avdelningar varav 2 yngre barns avdelningar och två storbarns avdelningar. De barn som idag är inskrivna har självklar en plats kvar på förskolan. Ni måste dock skicka in en anmälan som finns nedan för att anmäla att ni går där och att ni önskar fortsätta - ni gör ett aktivt val senast den 4/12-2017. Detta då vi inte har tillgång till era kontaktuppgifter.

Även ni som ansökt om plats till Ullstorps förskola längre fram är välkomna in med er ansökan till oss.

Ansökan om barnomsorg till Ullstorps Förskola i Kungälv

Vi söker nya medarbetare till Ullstorp

Ansökan går ut under mitten av december och ser ut enligt följande:

Ansökan av Förskollärare och Barnskötare

Ansökan av Kock

Skickas in till Jessica (se mail nedan) eller till:

Tallbackens förskola
Norra ängen 2
444 54 Stenungsund.

Ni är välkomna att kontakta oss för mer information: kontor@tallbackensforskola.se eller mobil:070-609 50 34

Huvudman: Jessica Falk Petersson