Sidhuvudbild

Ullstorps förskola

Ullstorps Förskola i Kungälv

IMG_2386.PNG

Denna sida är under uppbyggnad!

Förskolan har fyra avdelningar varav 2 yngre barns avdelningar och två storbarns avdelningar. Vi arbetar utifrån Läroplanen för förskolan och har inriktning som Reggio Emila (läs mer om inriktningen under flik "Vad är Reggio Emilia?" En stor del av vår verksamhet är förlagd som en utomhuspedagogisk del.

Förskolan startade i ny regi 1/7-2018
Vi har nu kommit oss in i de nya fina lokalerna, det är mycket möbler mm som ska till inför starten med alla barn. Allt kommer inte hinna bli färdigt vad gäller utegården men vi har en fantastisk skog vi kommer leka i.
Här kommer lite bilder om vad som händer under våra första dagar på Ullstorps förskola:

Här kommer 10 pall med möbler från ABA-skol

Fina runda bord med massor av stolar :)

IMG_4998.PNG

Massor av skruvande av alla Ikea möbler :)

Ansökan om barnomsorg till Ullstorps Förskola i Kungälv

Information om hur inskolningen går till hittar ni i länken nedan:

Introduktion/ Inskolning i förskolan

Verksamhets chef: Jessica Falk Petersson
Förskolechef Emelie : Emelie Olsson
Biträdande förskolechef: Maria Persson

Postadress tills vidare: