Välkomna till Tallbackens Förskola

I vår organisation finns två förskolor en i Stenungsunds kommun och en i Kungälvs kommun, båda arbetar utifrån Reggio Emilia filosofin. Förskolorna har fyra avdelningar vardera med två yngre barns avdelningar och två äldre barns avdelningar.

Vi jobbar utifrån Skollagen och förskolans Läroplan 98/10 med inriktning på Reggio Emilia

Läs mer om oss under respektive förskoleverksamhet

atelje-2.PNG

Nu söker vi timvikarie

Vi söker timvikarier till båda våra förskolor och vikariat under höstterminen 2018 som kan jobba när ordinarie personal är borta, meriterande är barnskötare eller erfarenhet av jobb inom förskola.

Välkommen in med ansökan till: Tallbackens förskola i Stenungsund, E-post adress:
kontor@tallbackensforskola.se

Förskolor som finns i vår organisation:

Vi har idag 2 förskolor varav en i Ullstorp - Kungälvs kommun och en i Stenungsunds kommun båda är Reggio Emilia inspirerade.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in